Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz

Aşk Yarasıdır Bu İlaç Kapatmaz. Dermanı yaramda arama doktor.

Doktor Song Lyrics And Music By Hakan Tasiyan Arranged By Muhammedcan On Smule Social Singing App
Doktor Song Lyrics And Music By Hakan Tasiyan Arranged By Muhammedcan On Smule Social Singing App

Aşk Acısı Çekenlerin Dilinden Etkileyici Sözler Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz demişler.

. Hayalde Olsa Yaşadım SENİ. Boşuna benimle uğraşma doktor x2 Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz. Çaresiz derdimin sebebi belli. Verdiğin teselli beni avutmaz.

Şifa bulmaz gönlüm senin elinde. Dermanı yardadır sende bulunmaz. Dj Ateş Ft Mc Güneş - Aşk Yarasıdır Bu İlaç Kapatmaz mc Güneş şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz. Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz.

Şifa bulmaz derdim senin elinden. Dermanı yaramda arama doktor. Sen çekil yanımdan sevgilim gelsn. Aşk Yarası - Doktor Şarkı Sözleri Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdigin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle uğraşma doktor Dokunma dokunma Benim Gönül Yarama.

Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz. Dj Ateş Ft Mc Güneş - Aşk Yarasıdır Bu İlaç Kapatmaz mc Güneş Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Dokunma dokunma Benim Gönül Yarama Dokunma Doktor Bedenimde değil kalbimde derdim Tek alışkanlığım bir zalim sevdim Sen çekil yanımdan sevdiğim gelsin Boşuna zamanı harcama doktor. Listen to Doktor by Hakan Taşıyan 19715 Shazams.

Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle uğraşma doktor. Boşuna benimle uğraşma doktor. Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz. Ask Yarasidir Bu Ilac kapatmazDerdim tesli beni avutmazDERMANI YARDADIR sende bulunmazYARIM GELSIN MELHEM OLSUN.

Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle uğraşma doktor. Aşk Acısı Çekenlerin Dilinden Etkileyici Sözler Aşık olup da ayrılanlar sevdiği tarafından terk edilenler ya da ihanet duygusuyla karşılaşanlar her yerde aşk acısı sözleri. Benim gönül yarama dokunma doktor x2 Bedenimde değil kalbimde derdim. Dermanı yardadır sende bulunmaz.

Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz. Boşuna benimle uğraşma doktor. Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle uğraşma doktoR Dokunma dokunma. Verdiğin teselli beni avutmaz x2 Dermanı yardadır sende bulunmaz.

Boşuna benimle uğraşma doktor. Derdin teselli beni avutmaz. Dj Ateş Ft Mc Güneş - Aşk Yarasıdır Bu İlaç Kapatmaz mc Güneş Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar. Verdiğin teselli beni avutmaz.

Boşuna benimle uğraşma doktor. Bedenimde değil kalbimde derdim Tek. Hakan Taşıyan Doktor Dinle Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Derdin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende. Dokunma dokunma Benim Gönül Yarama Dokunma Doktor Bedenimde değil kalbimde derdim Tek alışkanlığım bir zalim sevdim Sen çekil yanımdan sevdiğim gelsin Boşuna zamanı harcama doktor.

Şifa bulmaz gönlüm senin elinden. Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle uğraşma doktor Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle uğraşma doktor Dokunma dokunma Benim gönül yarama dokunma doktor. Dermanı yardadır sende bulunmaz. AşK YaRAsıDIR Bu İlAÇ kApaTmaz.

Benim gönül yarama Dokunma doktor. Dermanı yardadır sende bulunmaz. Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz. Çaresiz derdimin sebebi belli.

Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz. Bedenimde değil kalbimde derdim. Boşuna zamanını harcama doktor. Tanımından başlayarak insan sayısı kadar suretine rastlayabileceğiniz bir şey aşk ama konumuz zatı alilerinin bıraktığı acı.

Şifa bulmaz gönlüm senin elinden. Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Aşk. Dermanı yaramda arama doktor. Boşuna benimle uğraşma doktor x2 Dokunma dokunma.

İşte acısı da öyle derin ki bazı sözler ile kendimizi teselli etmeye acımızı dindirmeye çalışıyoruz. Boşuna benimle uğraşma doktor. Sezer Sarıgöz En Son Eklenenler. Hakan Taşıyan Doktor Şarkı Sözleri.

Çaresiz derdimin sebebi belli. Boşuna benimle uğraşma doktor. Çaresiz derdimin sebebi belli dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin. Sabah gözünü açtığın andan itibaren yavaş yavaş sökülen bir kazağın yok oluşunu izler gibi yüreğinin sökülüşüne sebep olan aşk acısı.

Boşuna benimle uğraşma doktor. Boşuna benimle uğraşma doktor. Dermanı yardadır sende bulunmaz. Dokunma benim gönül yarama.

Verdiğin teselli beni avutmaz. Tek alışkanlığım bir zalim sevdim. Sefa Topsakal Şarkı Sözleri - Doktor. A Çaresiz derdimin sebebi belli Bb Gm A Dermanı yaramda arama doktor A Bb Şifa bulmaz gönlüm senin elinden A Gm Bb A Boşuna benimle uğraşma doktor A Bb Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Gm Bb A Verdiğin teselli beni avutmaz Dm A Dermanı yardadır sende bulunmaz Bb Gm A Boşuna benimle uğraşma doktor Dm A Dermanı yardadır sende.

Boşuna zamanı harcama doktor. Sen çekil yanımdan sevdiğim gelsin. Verdiğin teselli beni avutmaz. Çaresiz derdimin sebebi belli dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz boşuna benimle uğraşma doktor Dokunma dokunma.

Verdiğin teselli beni avutmaz. Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verd. Dermanı yardadır sende bulunmaz.

Ask Yarasidir Ssu Ilac Kapatmaz Home Facebook
Ask Yarasidir Ssu Ilac Kapatmaz Home Facebook
Cezmi Kalorifer Bedavahileler Com Alintilar Komik Komik Goruntuler
Cezmi Kalorifer Bedavahileler Com Alintilar Komik Komik Goruntuler
Hakan Tasiyan Doktor Ask Yarasidir Bu Ilac Kapatmaz Youtube
Hakan Tasiyan Doktor Ask Yarasidir Bu Ilac Kapatmaz Youtube
Sefa Topsakal Haram Geceler Youtube Person Music
Sefa Topsakal Haram Geceler Youtube Person Music
Sefa Topsakal Doktor Lyrics Musixmatch
Sefa Topsakal Doktor Lyrics Musixmatch

Post a Comment for "aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz"